ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΜΕΘΟΔΙΚΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ
ΕΝΤΙΜΟΣ
ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΙΔΑΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ
ΗΡΕΜΟΣ
ΣΩΣΤΟΣ

Αυτά τα οποία εισέπραξα μέσα απο αυτό το διήμερο σεμινάριο, πραγματικά ήταν πολύ αποκοδομιτικά και χρήσιμα για μένα. Πιστεύω ότι με βοήθησαν να γίνω ακόμα καλύτερη και να δουλέυω πολύ πιο μεθοδικά.
Συγχαρητήρια στον κ Μανομενίδη Νίκο και ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!
Νιώθω τυχερή σήμερα, που βρέθηκα σε αυτήν την αίθουσα και παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή αυτά που είχε να μας πει.
ΚΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Παραστατικός-Αναλυτικός-Με ισχυρά και εύκολα παραδείγματα.
Χωρίς να γίνεται κουραστικό έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα που με βασάνιζαν.
Με λίγα λόγια μας έκανε να καταλάβουμε πως μπορείς να φάς έναν ελέφαντα.
Έφη Σγουράκη

Είχατε μεγάλη μεταδοτικότητα παρά το γεγονός ότι είμαι 30 χρόνια στην αγορά έμαθα πολλα πράγματα. Μερικά πράγματα τα ήξερα , σε πολλά άλλα κολούσα και μου δώσατε λύσεις. Σας ευχαριστώ.
Χαραλαμπάκης Δημήτρης

Σίγουρα υπάρχουν ευκαιρίες ακόμα και σε περίοδο κρίσης. Εάν και παρακολουθώ πρώτη φορά σεμινάριο του χώρου αυτού κατάλαβα πράγματα τα οποία θα με βοηθήσουν στην εξέλιξη μου στο χώρο. Ανυπομονώ για το επόμενο. Αυν όλα τα άλλα επρόκειτο για μάθημα ζωής και ευχαριστώ γι’αυτό κύριε Νίκο.
Αγκουριδάκης Γιώργος

Δυο μέρες ξεχωριστές. Ακούσαμε, ζήσαμε, μάθαμε μέσα στη δύσκολη αυτή στιγμή πως να παίρνουμε δύναμη, πώς να γινόμαστε καλύτεροι, αισιόδοξοι. Μας έδωσες χαρά, φως καινούργιο για το ΑΥΡΙΟ. Θα σε περιμένουμε ξανά. Σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου. Να ’σαι πάντα καλά.
Με εκτίμηση.
Ελένη Οικονομάκη

Μέχρι σήμερα 27 χρόνια στη βασική μου απασχόληση του Τοπογράφου Μηχανικού, αλλά βέβαια και το χρόνο που είμαι κτηματομεσίτης ελάχιστη σημασία είχα δώσει στον τρόπο επικοινωνίας με τους πελατες μου. Έχω μεγάλο γραφφείο με 4 υπαλλήλους αλλά παντα πίστευα ότι στηρίζομενος στη φήμη μου έκανα καλά την δουλεία μου.
Μετά την παρουσίαση χτές και σήμερα απο εσάς έχω την πεποίθηση όχι ότι θα αλλάξω ριζικά αλλά θα ξεκινήσω ένα τρόπο διαφορετικό προς όφελός μου να βελτιώνω την εικόνα μου και τις δημόσιες σχέσεις μου.
Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι σύντομα να σας ξαναδούμε
Παπαφιλιωτάκης Νίκος, γραφείο Kritamos Etate

Όπλισε
Στόχευσε
Πυρ!
Θεωρώ ότι στα σεμινάρια του ο Νίκος ο Μανομενίδης οπλίζει, βρίσκει στόχο και πυροβολεί με μια σοβαρότητα, μεθοδικότητα, παραστατικότητα και αποτελεσματικότητα, δίνοντας στους «μαθητές» του να καταλάβουν και να προσπαθήσουν να εφαρμόσουν όλα αυτά που εισηγείται.
Ευχαριστώ πολύ.
Λουκία Καλλιγιάννη

Πολύ καλός μας κρατάς σε συνεχή εγρήγορση. Η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως. Ευχαριστώ.
Κουρμούζη Ελένη

Επειδή είμαι ακόμα καινούργια σε αυτό το χώρο δεν γνωρίζω πολλά. Από τη μικρή εμπειρία που έχω θεωρώ ότι όσα άκουσα αυτές τις μέρες έχουν να μου δώσουν πολλά ώστε να κάνω ένα ακόμα πιο σωστό ξεκίνημα. Θεωρώ πως ήσασταν άμεσος και απόλυτα κατανοητός σε όλα. Χωρίς να αφήσετε ερωτηματικά , αλλά και χωρίς να μεταδίδετε πως αυτά που λέτε αμφισβητούνται. Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και θεωρώ πως ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα αλλά και αισιόδοξα σεμινάρια. Κάτι που για εμάς τους νέους είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε πως υπάρχει και κάτι θετικό. Να ξέρετε πως μας δώσατε κουράγιο να προχωρήσουμε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
ΚΟΤΣΗ ΣΤΕΛΛΑ
GREEK DREAMS

Το σεμινάριο «Πωλήσεις και Μαρκετινγκ» σε εποχές κρίσης ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο διότι μας υπογράμμισε την αξία της οργάνωσης και των τεχνικών. Πάνω από όλα όμως μας θύμισε ότι η στάση και η συμπεριφορά μας είναι στο δικό μας έλεγχο. Γι’ αυτό και μας χάρισε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Μπράβο Νίκο.
Ανδρέας Μπαταντής και Νεκταρία Κλαδίτη
Talox Properties

Η άποψη μου για το σεμινάριο διαχείριση-συγκράτηση πελατών και τεχνικές πωλήσεων σε περιόδους κρίσεων είναι ότι αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ήταν πολύ ενδιαφέρον, με πολλά παραδείγματα από τις καθημερινές μας μεσιτικές δραστηριότητες και βελτίωση τους.
Πολύ χρήσιμο και θα μας βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις δυσκολιών που είχαμε σε σχέση με τους πελάτες μας.
Μακάρι να γινόταν πιο συχνά τέτοιου είδους σεμινάρια και με τον Νίκο Μανομενίδη ομιλητή.
Ελπίζω να τον ξαναδούμε σύντομα. Το ευχαριστούμε πολύ, να είναι καλά.
Γιώργος Τζοβενάκης

Πολύ βοηθητικό σεμινάριο, ωραία προβολή και παρουσίαση με πολύ καλό και γεμάτο ενθουσιασμό δάσκαλο.
Βοηθάει στο άνοιγμα της σκέψης και στην εύρεση ιδεών και τεχνικών. Προβολή πολλών και διαφόρων λύσεων για οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να προκύψουν
Ανώνυμο

Χρήσιμο σεμινάριο, καλές τεχνικές στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της καθημερινής εργασίας. Αποκτήθηκε δύναμη και αισιοδοξία ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια και γνώση από κάθε προσπάθεια λαθεμένη ή όχι.
Ο κ. Μανομενίδης καλός στη μετάδοση γνώσης, ακούραστος, οργανωμένος, αισιόδοξος, γνώστης από εμπειρία, με πολλή προσοχή, ενθουσιασμό και κατανόηση. Ευχαριστούμε Πολύ.
Γιάννης Γαράκης
Νεάπολη Κρήτης

Είμαι η Καρανικόλα Άννα. Έχω στο Ηράκλειο Κρήτης το μεσιτικό γραφείο με την ονομασία Παγκρήτια Επενδυτική Κτηματομεσιτική. Πάντα μου αρέσει να παρακολουθώ τα σεμινάρια των μεσιτών μέσω του συλλόγου στο Ηράκλειο. Το σεμινάριο με δάσκαλο(εκπαιδευτή) τον κ. Νίκο Μανομενίδη είναι πολύ ευχάριστο, με πολύ διάθεση. Όλοι το παρακολουθούμε και με πολύ ενδιαφέρον. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Αν και έχουμε κάνει αρκετά σεμινάρια μαζί πάντα κάτι καλό βγαίνει και κάτι καινούργιο μας μεταδίδεις και ειδικά σε τέτοιες εποχές με το σεμινάριο αυτό ανεβαίνει η ψυχολογία όλων μας ώστε α δουλεύουμε και να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Καλό θα είναι να γίνονται συχνά τέτοια σεμινάρια σε τακτά διαστήματα ώστε να κρατάμε πάντα ένα υψηλό επίπεδο και να ενημερωνόμαστε για ότι νέο αφορά τον κλάδο μας. Εις το επανειδείν.
Παπαδάκης Δημήτρης, Creta Estate

Ο κύριος Μανομενίδης Νικόλαος είναι άψογος, μεταδοτικός, πρόθυμος, άριστος, συνεργάσιμος.
Νικόλαος Ζουμπουλάκης

Για τον κ. Μανομενίδη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ . Δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να ακούσουμε τόσα χρήσιμα πράγματα για τη δουλειά μας. Παρακαλώ να το κάνετε πάλι. Ευχαρίστως θα ξανάρθω.
Μαθιουδάκη Σωτηρία

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΟΜΕΝΙΔΗΣ: Ίσως ο αρτιότερος κτηματομεσίτης της Ελλάδος. Πλήρης γνώσεων, πολύ θεωρητικός και με επιτυχία στη μετάδοση της γνώσης του. Πολύ οργανωτικός και λεπτομερής σε όλη την παρουσίαση του. Δάσκαλος στο είδος του. Πολύ ενημερωτικό το σεμινάριο για τη διαχείριση σε περίοδο κρίσης.
Φραγκιαδάκης Μιχάλης

Ήταν καλό το σεμινάριο. Θα ήταν προτιμότερο να γινότανε πιο συχνά, για να ενημερωνόμαστε.
Βαλεργάκης Μιχάλης

Το μάρκετινγκ σε περίοδο κρίσης πολύ καλό και ο κ. Μανομενίδης πολύ μεταδοτικός και πολύ έμπειρος.
Λεγάκης Αγαπητός

Παρακολουθήσαμε το σεμινάριο του ΣΥΜΑΚ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ με τον κ. Μανομενίδη Νίκο που τον αξιολογώ σαν άξιο και μεταδοτικό δάσκαλο όσον αφορά τις τεχνικές της μεσιτείας.
Μακρυδάκης Μανώλης

Στο Ηράκλειο Κρήτης παρακολούθησα το σεμινάριο «Μάρκετινγκ Κρίση» με τον κ. Νίκο Μανομενίδη, ο οποίος είναι άψογος, έχει μεταδοτικότητα και μεγάλη εμπειρία. Όλα αυτά συνδυάζονται με ειλικρίνεια και σεβασμό και την αξία να χτίζουν ένα τεράστιο οικοδόμημα. Ευχαριστούμε Δάσκαλε.
Με εκτίμηση, Κωνσταντίνος Ροδιτάκης
ΥΓ: Γιατί μην ξεχνάμε ότι η αύξηση της παραγωγής σημαίνει περισσότερα οφέλη για όλη την κοινωνία

Εύχομαι να συνεχίσουν τα σεμινάρια που οργανώνει ο σύλλογος μεσιτών. Είναι απολύτως αναγκαία σε εποχές δύσκολες που περνάμε. Ευχαριστούμε τον κύριο Μανομενίδη Νίκο για το χρόνο του και την προσπάθεια του να μας μεταδώσει μάθηση και μια νότα αισιοδοξίας.
Σκούλας Ιωάννης

Ηλίας Σπυρόπουλος
Αγαπητέ Νίκο,
χρόνια ασχολούμαι για την εκπαίδευση του προσωπικού μου. Δυστυχώς στην Ελλάδα λίγα, πολύ λίγα υπάρχουν στον κτηματομεσιτικό χώρο. Τόσο σε σεμινάρια όσο και σε βιβλία. Το διήμερο ενδουπηρεσιακό σεμινάριο στην εταιρία μου την “Τριφυλιακή” που μας χάρισες δείχνει ότι και στην Ελλάδα υπάρχουν σήμερα ικανοί άνθρωποι στον χώρο της εκπαίδευσης.
Σε ευχαριστώ προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου για τις πολύτιμες γνώσεις σου που μέσα από την εμπειρία σου σαν κτηματομεσίτης μας δίδαξες.

Ιωάννης Σπυρόπουλος
Είναι για εμένα πολύ σημαντικό να αποκτήσω τις σωστές στάσεις και τρόπους που θα με βοηθήσουν να αναπτύχθω και το διήμερο αυτό μου προσέφερε πολλές συγκεντρωμένες γνώσεις, των οποίων η εφαρμογή θα γίνει μια βάση από τώρα, στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας μου στον τομέα των ακινήτων. Ο Νίκος δε, άριστος ομιλητής, μου έλυσε πρόθυμα κάθε απορία και με βοήθησε να κατανοήσω τα θέματα στα οποία επικεντρώθηκε.

Άννα Σπυρόπουλου
Έχω παρακολουθήσει και άλλα σεμινάρια στο παρελθόν, αλλά πραγματικά πρώτη φορά πήρα γνώσεις, έλυσα απορίες, έμαθα τεχνικές, έκανα διάλογο. Πιστεύω από τον πιο κατάλληλο, μεταδοτικό, χαρισματικό και πάνω απ’ όλα επαγγελματία, τον κύριο Μανομενίδη.
Τον ευχαριστώ πολύ,
Άννα Σπυροπούλου

Buruiana Veronica
Συνήθως τα σεμινάρια είναι λίγο βαρετά, όχι όμως και σε αυτήν τη περίπτωση.
Χρησιμοποιώντας παραδείγματα πολύ πετυχημένα ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβω, με έβαλε σε διαδικασία μελέτης, έρευνας της απάντησης, με προβλημάτισε και δεν με άφησε να βαρεθώ.
Σε ευχαριστώ κύριε Μανομενίδη για το ευχάριστο και χρήσιμο σεμινάριο.

Vlamis Sabine
Δώσατε στόχευση και μεθοδολογία σε προσεγγίσεις πελατών που έγιναν ως τώρα εμπειρικά. Ο διαφορετικός τρόπος σκέψης για ακίνητα και αγοραστές μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους. Ευχαριστώ πολύ.

Χατζάκη Ιωάννα
Το σεμινάριο του κου Μανομενίδη ήταν πολύ ενδιαφέρον. Πιο πολύ μου έκανε εντύπωση πως με 6 απλά βήματα μπορώ πολύ έξυπνα να αντιμετωπίσω τις αντιρρήσεις των πελατών.
Ευχαριστώ τον κύριο Μανομενίδη γιατί μου έλυσε με την εμπειρία του πολλές απορίες που είχα.

Θωμάς Κατσιμάνης
«Είναι η πρώτη φορά που κάνω σεμινάριο και μένω ευχαριστημένος. ο κ. Μανομενίδης είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει για τον εξής απλό λόγο, είναι κτηματομεσίτης και όχι καθηγητής παρόλο που μπορεί να έχει τις γνώσεις και του 2 ου μου άρεσε που έγινε διάλογος, μου άρεσε η επικοινωνία εντός του σεμιναρίου, το χιούμορ του κ. Μανομενιδης δεν μου άρεσε η διάρκεια θα ήθελα κι άλλο. Ευχαριστώ πολύ.»

Κώστας Τσακωνιάτης
Αξιολόγηση σεμιναρίου 19/12/2008
«Εκτιμώ ότι καλύφθηκαν οι απαιτήσεις μου από την παρακολούθηση του σεμιναρίου πρόσωπο με πρόσωπο.
Όσον αφορά την εισήγηση του κ.Μανομενίδη ήταν εξαιρετική. Ο τρόπος παρουσίασης του παρακίνησε το ενδιαφέρον μου με άμεση συμμετοχή στη διαδικασία.»

Αλεξάνδρα Μπέη για τον κ. Μανομενίδη και το σεμινάριο διαπραγμάτευσης πρόσωπο με πρόσωπο.
Από ένα νέο μέλος της οικογένειας των μεσιτών οι εντυπώσεις ήταν ενθουσιώδεις. Εκτός από τις γνώσεις, προφανώς απόσταγμα πείρας πολλών ετών, που απλόχερα μας δώσατε, το μεγαλύτερο μάθημα που εγώ προσωπικά είχα ήταν ο τρόπος και ο τόνος της ομιλίας σας, οι παύσεις, η έμφαση στην εκφορά κάποιων λέξεων με ιδιαίτερο νόημα. Πιστεύω πως και αυτά δηλώνουν έντονα την αυτοπεποίθηση και το ποιος είναι σε θέση ισχύος.

Ανώνυμος
Το σεμινάριο το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και με καλή θεματολογία. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον.

Μαραγκός Δημοσθένης
«Κύριε Μανομενίδη, χαίρομαι πολύ που παρακολούθησα το σεμινάριο σας.
Μου άρεσε πολύ κατ' αρχήν η μεταδοτικότητα σας, ο τρόπος παρουσίασης, η χροιά της φωνής σας, οι ερωτοαπαντήσεις και οι διάλογοι μεταξύ μας. Το θέμα μου άρεσε πολύ και διευρύνθηκαν οι γνώσεις και οι ορίζοντες μου πάνω στη τεχνική των πωλήσεων. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλές δουλειές. Ευχαριστώ.»

Γιώργος Κοντός 19/12/08
«Οτάν περνά η ώρα και δεν βλέπεις το ρόλοι αυτό σημαίνει πολλά! Συγχαρητήρια και ευχαριστώ που μοιραστήκαμε την εμπειρία σας και τη γνώση σας» Με εκτίμηση

Αναστάσιος Ευθυμιάδης
Συναλλαγές Ακινήτων "Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ"
Λάκκωμα Χαλκιδικής τηλ. 23990-51590, 6947713232
Απόψεις επί του Σεμιναρίου Μεσιτών
«Το σεμινάριο επιμόρφωσης μεσιτών, που πραγματοποιήθηκε στο HYATT , ήταν αρκετά εποικοδομητικό και χρήσιμο για το σύνολο των συμμετασχόντων. Και αυτό γιατί μας έμαθε πώς να ενεργούμε σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με τον πελάτη, τις αντιρρήσεις του κλπ. πριν κατά ή και μετά την επαφή μαζί του. Επίσης πολύ χρήσιμες ήταν οι εμπειρίες που ανταλλάξαμε μεταξύ των συναδέλφων»

Αθανασιάδου Κική
«Μου άρεσε το σεμινάριο γιατί έμαθα καινούρια πράγματα σε θέματα τεχνικής αλλά έβαλα και σε τάξη τον τρόπο της δουλειάς μου ως προς τις πωλήσεις αλλά και ως προς την οργάνωση του γραφείου μου. Πολύ καλός ο κ.Μανομενίδης με μεταδοτικότητα. Νομίζω πως με τον τρόπο αυτό θα αυξήσω τα εισοδήματά μου.» Ευχαριστώ

ΝΤΑΝΑ
«Το σεμινάριο είχε τα εξής χαρακτηριστικά:
-Επεξηγηματικό
-Αναλυτικό
-Μαθαίνει τον τρόπο σκέψης και όχι το "ποιηματάκι" που θα λέμε
ΑΡΑ : Βοηθάει όχι μόνο στο να ξέρουμε μια λίστα από "απαντήσεις" αλλά στο πως θα χειριστούμε αποτελεσματικά κάθε περίπτωση
Το σεμινάριο θα μπορούσε να έχει:
-Περισσότερη προσομοίωση!!( παράδειγμα/ περιπτώσεις που έχουν συμβεί ή που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί )
-Περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουμε τις περιπτώσεις αυτές ανά άτομο ξεχωριστά.»

Χρύσα Θεοδοσοπούλου
«Ο κ. Μανομενίδης πιστεύω ότι είναι καταπληκτικός ομιλητής στα θέματα του Real Estate διότι είναι κατανοητός και πολύ παραστατικός. Καθώς επίσης καταλαβαίνουμε την μεγάλη εμπειρία του στο χώρο και το πάθος του γι'αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε πολλά πράγματα από τον ίδιο.»

Μαρτίνος Γιάννης
GEOHOME - ΚΕΡΚΥΡΑ
11-05-08
Η εμπειρία μου από το διήμερο σεμινάριο του κ.Μανομενίδη συνοψίζεται στα εξής:
α) επικοινωνιακός και ανθρώπινος
β) μεστός σε παραστάσεις / παραδείγματα
γ) βαθύς γνώστης του αντικειμένου
δ) πολύ καλή μετάδοση των γνώσεων του
« Ευχαριστώ για την εμπειρία»

Κατσιμπέλη Ελισάβετ
« Τα θέματα τα οποία αναπτύχθηκαν στη διάρκεια του σεμιναρίου ήταν μια καλή αρχή για να βάλει τους νέους μεσίτες όπως εμείς σε μια γραμμή πλεύσης και οργάνωσης και να προβάλει τα λάθη « κλισέ» στο ξεκίνημα της προσπάθειας μας.
«Εσείς προσωπικά κ. Νίκο «ήσασταν εκεί» την ώρα της απορίας και της ανάγκης μας για διευκρίνιση. Ο τρόπος σας παραστατικός και ευχάριστος.
« Ευχαριστώ, Κατσιμπέλη Ελισάβετ»

Γιάννης
« Πάρα πολύ καλή και περιεκτική η όλη παρουσίαση -ενημέρωση- εισήγηση σε σχέση με την επιστήμη του Real Estate . Πολύ μεγάλο πάθος και όρεξη από το Νίκο (ξέχασε ότι ταξιδεύει;). «Νομίζω ότι θα μπορούσες να κάνεις κάθε μορφής σεμινάριο σε σχέση με πωλήσεις και marketing . Αλλά παντελής έλλειψη internet στοιχείων σε σχέση με real estate.

Δώρα Σπάτουλα - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 11/5/2008
« Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Νίκο που με έκανε να σκέφτομαι συνεχώς τις κινήσεις και τη διαχείριση που κάνω, να συγκρίνω τις προτάσεις του να βλέπω τα λάθη μου. Έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που θα μου χρησίμευσαν και θα τα ακολουθήσω . Ήταν πολύ φιλικός και μεταδοτικός και με μια επιβλητική παρουσία που σε κάνει να νιώθεις μια μεγάλη σιγουριά στα λόγια και στην εμπειρία του. Θα χαρώ και πάλι να συνεργαστούμε και να με καθοδηγήσετε σε προβλήματα τα οποία θα αντιμετωπίσω.
«Με εκτίμηση , Δώρα Σπάτουλα »

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
«Δείχνεις ότι αν κάποιος αγαπάει κάτι μπορεί να γίνει ΄ειδικός΄ και να εντρυφήσει στο αντικείμενο που θέλει πράγμα που εσύ έχεις πετύχει στα μεσιτικά. Με βοήθησες πάρα πολύ να δω την σωστή προσέγγιση όσον αφορά τα βασικά για τη μεσιτεία. Μπορείς άνετα να γίνεις ( δεν θυμάμαι το όνομα του ) ότι αυτός ο αμερικανός και να κάνεις το ίδιο και στην Ελλάδα. Τα εργαλεία αξιολόγησης εργασίας είναι ανάγκη για ένα μεσιτικό»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΑΣ ΕΒΟΞ. ΑΕ
«Το σεμινάριο είχε ενδιαφέρον, κυρίως για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους ενδιαφερομένους (όχι να τους πάρουμε τα λεφτά αλλά για να τους ικανοποιήσουμε) και για το πώς θα πρέπει να προετοιμάζουμε τα ακίνητα. Θετικό ήταν το ότι μπορούσαμε να συζητήσουμε για πραγματικές περιπτώσεις που μας έτυχαν και να δούμε τρόπους αντιμετώπισης. Αρνητικά βρήκα την μη τήρηση του ωραρίου και το ότι δεν είχαμε από την αρχή σημειώσεις»

ΕΛΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
«Το σεμινάριο παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τεχνικές η και πληροφορίες που θεωρώ ότι θα μου φανούν χρήσιμες στο μέλλον στον τομέα των πωλήσεων ακινήτων. Ίσως θα με ενδιέφερε να βελτιώσω και το 70% που λες αυτοπεποίθηση. Ο Νίκος μου άρεσε πολύ ομολογώ τον βρήκα καλύτερο από ότι περίμενα
Ενημερωτικό, ενδιαφέρον, ο παρουσιαστής πολύ καλός μετέφερε έξυπνα τις γνώσεις του αλλά δεν άκουσα αρκετά για τον πιο σημαντικό λόγο (που ήρθα) για την στρατολόγηση συνεργατών.
Ευχαριστώ»

Χρήστος Γρέτος
«Κε Μανομενίδη, αρκετά ενδιαφέρον, θα ήθελα όμως να δώσετε συνέχεια και στον τρόπο πώλησης των ακινήτων. Ευχαριστώ, Χρήστος Γρέτος »
Υ.Γ . Γράψε και κανένα βιβλίο

Ανώνυμος
«Πολύ ενδιαφέρον από πλευράς θεματολογίας. Θα ήθελα λίγο περισσότερο χρόνο για ερωτήσεις στο τέλος. Επίσης , δεδομένο ότι στηρίζεται σε ξένο βιβλίο/ DVD , θα μπορούσε να υπάρχει και διαθέσιμο για πώληση. Ο Νίκος επικοινωνεί όλη τη θεματολογία πολύ καλά με τους ακροατές»

Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ
« Ενδιαφέρον σεμινάριο, έξυπνες λύσεις σε κοινά προβλήματα, αξιόλογη μεταφορά εμπειρίας. Δυστυχώς η κατάσταση της αγοράς περιέχει πολλούς περισσότερους λόγους να είναι η δουλειά μας δύσκολη αλλά αυτά δεν λύνονται με σεμινάρια!»

ΘΩΜΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ 19/12/08
«Εγώ το βρήκα ενδιαφέρον, γιατί άκουσα διαφορετικές απόψεις!!!»

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
1) Πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο
2) Ενημερώστε με για οποιοδήποτε άλλο

ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ
« Το σεμινάριο ήταν πολύ περιεκτικό και διαφωτιστικό. Θα ήθελα να ήταν πιο λεπτομερές όσον αφορά τη διαδικασία των τεχνικών αντιμετώπισης αντιρρήσεων. Η παρουσία σας πολύ και η μεταδοτικότητα σας μεγάλη. Θα χαρώ να παρευρεθώ στο επόμενο σεμινάριο σας.»

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ε.
«Μεταδοτικότητα, επικοινωνία, καλή γνώση ψυχολογίας και παίξιμο ήχου σε κρατάει σε ενδιαφέρον.»

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΕΤΣΙΣΤΑΣ
«Εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο, ιδιαίτερα το τελευταίο 2ωρο. Ελπίζω να γίνει κάτι παρόμοιο σύντομα. Όσο για κάποιες που έχω θα σας τις στείλω με e - mail .»

ΑΠΟ: SRG ΒΑΓΙΑ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ
«Ομολογώ πως όντως μας δείξατε πολλά πράγματα που ενώ τα ξέρουμε και μπορεί να τα έχουμε εφαρμόσει στο παρελθόν σε τυχαία σειρά, οφείλω να παραδεχτώ πως θα επαναληφθούν τα λόγια σας και οι σκέψεις σας και στους συνεργάτες του γραφείου μας αλλά και σε μένα την ίδια . Μικρό παράπονο: στα επαγγελματικά θεωρώ πως ισχύουν οι ίδιοι κανόνες αλλά με μεγαλύτερη ανάλυση. Ένιωσα λιγάκι εκτός εξαιτίας προφανώς της αποκλειστικής ειδίκευσης στο βιομηχανικό – εμπορικό ακίνητο. Πειράζει που μισώ το οικιστικό? Είμαι σίγουρη πως θα μου συμπαρασταθείτε δίχως να συμπάσχετε!!! Παρ'όλα αυτά θα μεταφερθούν όλα στο team της SRP και είμαι σίγουρη πως θα βοηθήσουν. Ευχαριστώ πολύ!!!»

«Χρόνια πολλά με αγάπη και υγεία!!»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
« Ενδιαφέρον, καλή παράσταση. Θα με βοηθήσει στη δουλειά μου. Ευχαριστώ πολύ»

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΜΠΑΝΗ
« Πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, ουσιώδες και χρήσιμο. Ο κ. Μανομενίδης μεταδοτικός, άμεσος και άνετος»

ΣΟΦΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
«Όλα καλά, δύσκολα να πω κάτι χωρίς να παρεξηγηθώ. Είπα μερικές από τις απόψεις μου προφορικά και δεν χρειάζεται να τις επαναλάβω. Από θέση ισχύος μπορώ να αναφέρω ότι αύριο, μεθαύριο στο επόμενο παρεπόμενο θα είναι καλύτερο.»
«Ευχαριστώ με εκτίμηση ΣΟΦΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ »

ΝΟΗΣ
«Αρκετά ενδιαφέρον το σεμινάριο που μας κάνατε. Από αύριο είναι σίγουρο ότι θα σαρώσουμε. Ευχαριστώ πολύ»
Υ.Γ. Το σίγουρο είναι ότι στη Θεσσαλονίκη έχετε κατακτήσει καλή επαφή μεταξύ των μεσιτών πράμα που δεν ισχύει Αθήνα ( όσον αφορά την αποκλειστικότητα )

ΕΦΗ ΣΙΓΑΛΟΥ
«Κε Μανομενίδη, Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε και να σας γνωρίσω και να μάθω πράγματα από εσάς. Να μη χαθούμε.
Υ.Γ. Ακόμη δεν έχω μάθει για εσάς. Ποιος είστε , τι κάνετε κ.λ.π

ΡΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
«Έμεινα ικανοποιημένος από την 6ωρη συζήτηση – ενημέρωση. Θα ήθελα ακόμη 12 ώρες σεμιναρίων που αφορούν τις πωλήσεις διαμερισμάτων»

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ
«Καλές συμβουλές που μερικές φορές όσο ασήμαντες φαίνονται είναι καθοριστικές. Θα ήταν καλό να είχαμε χρόνο να μιλήσουμε και για άλλα πράγματα π. χ. ενοικιάσεις»

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΡΑΜΑΝΙΔΗΣ
«Διαπίστωσα γνώση, εμπειρία και διάθεση για προσφορά όλων των προαναφερόμενων. Αναφέρθηκαν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην καλύτερη αποτελεσματικότητα της δουλειάς μου.»

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ "ΣΤΕΓΗ"
«Ο κύριος Νίκος Μανομενίδης στο σεμινάριο ήταν πολύ περιεκτικός, ουσιαστικός και ακόμη ήταν γνώστης του αντικειμένου. Μας βοήθησε και μας ενημέρωσε σε πολλά σημαντικά θέματα που αφορούν την μεσιτεία. Πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουμε όσο μπορούμε πιο πιστά αυτά που μας ανέφερε, για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
«Θα ήθελα να έρθω ξανά σε σεμινάριο σας, μπράβο σας. Έμεινα ευχαριστημένος»

ΑΓΓΕΛΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
- Συσσωρευμένη εμπειρία η οποία φαίνεται κατά τη διάρκεια της παρουσίασης
- Θα προτιμούσα περισσότερες cases studies περιπτώσεις όπου μέσα από παραδείγματα θα γινόταν περισσότερο κατανοητά οι προς παράδοση ύλες
- Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση και διαχείριση όσον αφορά υποδείξεις και αναθέσεις.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
«Πολύ ενδιαφέρον το σεμινάριο!!! Θα έπρεπε να ήταν διήμερο και να επεκτεινόταν σε περισσότερα θέματα. »

MΑΓΟΥΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ. ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
•  «Η πείρα σας στην κτηματομεσιτική αγορά της πόλης πιστεύω πως είναι διαφορετική σε μεγάλο βαθμό από αυτή του μικρού χωριού.»
•  «Δώσαμε πάρα πολύ μεγάλη βάση στην αγορά κατοικίας σαν μόνιμη οικία και όχι τόσο όσο και καθόλου στην παραθεριστική που πιστεύω ότι έχουν μεγάλες διαφορές.»
•  «Η κτηματομεσιτική αγορά στην χώρα μας νομίζω πως είναι σε μια μεταβατική περίοδο : από τον μεσίτη του καφενείου στο μεσίτη του γραφείου των site και των e - mail και αυτό στην πράξη έχει μεγάλες διαφορές και πολλές ιδιαιτερότητες. »

ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
«Ήταν το πρώτο σεμινάριο που παρακολούθησα σχετικά με τα μεσιτικά. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον μου έλυσε πολλές απορίες που είχα σχετικά με τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνω τον τρόπο που πρέπει να ακολουθούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα ήθελα να επαναληφθεί. Ήσασταν πολύ καλός και με μεταδοτικότητα»