ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΣΙΤΩΝ

 

Όλοι δίνουμε στην εκπαίδευση και στην οργάνωση περισσότερη αξία από ότι της αξίζει.
Η αλήθεια είναι ότι, πολλοί από εμάς, αναζητούμε "έξυπνες" τεχνικές, εργαλεία και συστήματα για να αποφύγουμε την δουλειά.
Ο πιο σημαντικός παράγοντας ωστόσο για την κερδοφορία των επιχειρήσεων είναι η δράση. Είναι οι συναντήσεις με τους πελάτες, οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, οι υποδείξεις ακινήτων, η αναζήτηση ακινήτων. Αυτός είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να κερδίσουμε χρήματα. Χωρίς την δράση η εκπαίδευση, η οργάνωση, το Internet... είναι παντελώς άχρηστα.
   
Τα Σεμινάρια που σχεδιάζω και πραγματοποιούμε βασίζονται σε εξειδικευμένα προγράμματα συναδέλφων από το εξωτερικό τα οποία δοκιμάζω, "εξελληνίζω", συστηματοποιώ και διδάσκω. Αφορούν μόνο όσους αγαπούν την Μεσιτεία, εργάζονται σκληρά και θέλουν να κάνουν την δουλειά τους πιο αποδοτική. Κάθε σεμινάριο αναφέρεται σε ξεχωριστές ενότητες αλλά αφορά τόσο τους Νέους όσο και τους έμπειρους Συναδέλφους. Διαβάζοντας τα σχόλια των συναδέλφων που τα παρακολουθούν θα πάρετε μια "γεύση" από την ατμόσφαιρα που δημιουργείται κατά την διάρκεια των Σεμιναρίων.

Τι είπαν όσοι παρακολούθησαν ήδη κάποια σεμινάρια: Δείτε όλα τα σχόλια >>ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ που μπορείτε να παρακολουθήσετε