ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΣΙΤΩΝ - "Τι κάνει την Μέλισσα, Βασίλισσα;"

Για Υπεύθυνους & Διευθυντές Μεσιτικών Γραφείων
Τι κάνει την Μέλισσα, Βασίλισσα;
Οργανώστε τους Συνεργάτες σας και Βελτιώστε τις Επιδόσεις τους
Βασισμένο στο «Managing Maximizing Agents Productivity» του David Knox
Διάρκεια: 4 ώρες
Ατομική Συμμετοχή 150€

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΔΗΛΩΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

 

Το σεμινάριο αυτό αφορά την ανάπτυξη του Γραφείου σας και θα επικεντρωθεί στις τεχνικές επιλογής και εκπαίδευσης Συνεργατών με στόχο να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση τους. Θα μάθετε επίσης μεθόδους για την καθοδήγηση έμπειρων Συνεργατών τις ομάδας σας ώστε να σταθούν ψηλά στις σημερινές προκλήσεις. Επίσης θα αναπτυχθούν συστήματα αμοιβών και κόστους Συνεργατών.
1η Ενότητα Αναδιοργάνωση - Στρατολόγηση
Πριν ξεκινήσετε την στρατολόγηση, θα θέσετε στόχους. Θέτοντας στόχους προσδιορίζετε εκείνους που είναι κατάλληλοι να σας συνοδεύσουν στην σταδιοδρομία που επιλέξατε.
Με το Σεμινάριο:
Θα προσδιορίστε εάν έχετε ανάγκη Βοηθού ή Συνεργάτη
Τι θα κερδίσετε προσλαμβάνοντας Συνεργάτες
Ποιες εργασίες μπορείτε να τους αναθέτετε χωρίς ρίσκο
Μορφές Συνεργασίας, Τρόποι Αναζήτησης και Επιλογής κ.α.
2η Ενότητα Βελτίωση της παραγωγικότητας
Τι είναι καλύτερο να προσλάβετε αποτελεσματικούς Συνεργάτες ή να δημιουργήσετε αποτελεσματικότητα μέσω της κατάρτισης. Ο Εκπαιδευτής θα μοιραστεί μαζί σας την εμπειρία του για να σας δείξει πως να υποστηρίζετε τους Συνεργάτες σας, πώς να βελτιώσετε την εκπαίδευση που τους παρέχετε και γενικότερα πώς να χειρίζεστε τις συναντήσεις σας μαζί τους.
3η Ενότητα Δημιουργήστε Παραγωγικούς και
Αφοσιωμένους Συνεργάτες.
Στην εποχή της δικτύωσης, τον ανταγωνισμό των ηλεκτρονικών πωλήσεων, dot.com, και της συμπίεσης των προμηθειών μας, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για ανθρώπους που με τις αντίστοιχες τεχνικές θα επιτυγχάνουν το μέγιστο των πωλήσεων και την ανάπτυξη της επιχείρηση σας. Μάθετε πως να τους διαβιβάσετε τις απαραίτητες δεξιότητες έτσι ώστε να μην απευθύνονται σε εσάς για κάθε ζήτημα που ανακύπτει.
Μήπως, όμως, σας είναι αφοσιωμένοι μόνο οι «αποτυχημένοι» Συνεργάτες; Με ποιο τρόπο οι επιτυχημένοι και παραγωγικοί Συνεργάτες επιλέγουν γραφείο; και πως αφού τους κερδίσετε θα τους «δέσετε, για τα καλά, στο άρμα σας».
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν: Φόρμα Επιλογής Συνεργατών, Κατάλογο ερωτήσεων συνέντευξης επιλογής, Φόρμα καθημερινής Αξιολόγησης κ.α.